Kā izkļūt no "Jautāt internetam": instrukcijas

Internets

 Uzdodiet punktu Roux
Pakalpojums "Uzdot.py "ļauj saviem lietotājiem sazināties savā starpā, izmantojot jautājumus un atbildes. Ikviens var izveidot vietnes profilu un saņemt jautājumus no citiem kontiem, kas arī ir reģistrēti sistēmā. Neskatoties uz to, ka pakalpojums ir diezgan vienkāršs un tā saskarne ir intuitīvi saprotama, par tā izmantošanu Šajā rakstā mēs atbildēsim uz vienu no tiem, proti, kā izkļūt no "Sprashavai.ru".

Vispārīga informācija

Katra aktīvā sociālā lietotāja dzīveTīklos ir laiks, kad tas traucē pavadīt laiku tiešsaistes atmosfērā, es gribu pavadīt vairāk laika reālajā dzīvē. Tādā brīdī rodas jautājumi, piemēram, kā izkļūt no "Ask". Visai dīvaini, pat tik nekomplicētu un vieglu servisu var iztukšties. Atcerieties, ka kāds var iet uz viņu un reģistrēties. Pēc tam sistēmā būs personīgais lietotāja konts, kas var saņemt jautājumus no citiem šī tīkla "iedzīvotājiem" un uzdot jautājumus

Kā izkļūt ar Ask. ru
pati par sevi. Tajā pašā laikā vietnē tiek rādīti personiskie iestatījumi, piemēram, jūsu lapas dekorēšana (ir gan iebūvēti motīvi, gan iespēja iestatīt attēlus), lietotāju grupu izveide (kas var un kas nevar uzdot jautājumus) utt.

Kā izkļūt no "Sprashavai.ru"?

Vai nevēlaties izveidot kontu ar šo pakalpojumu? Tāpēc ir pienācis laiks uzzināt, kā jūs varat izdzēst profilu no "Ask point py". Patiesībā, procedūrā nav nekas sarežģīts, kā citos sociālajos tīklos. Lai atinstalētu lapu, jums:

  1. Piesakieties vietnē, izmantojot savu pieteikuminformāciju un paroli.
  2. Atrodiet sadaļu "Iestatījumi" sadaļā "Izvēlne".
  3. Atlasiet cilni "Konfidencialitāte".
  4. Atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus opcijai "Dzēst manu lapu".
  5. Noklikšķiniet uz pogas Saglabāt.

Tas viss ir jautājums par to, kā izkļūt no pensijas"Ask ..ru" vairs neuztraucēs. Tomēr vietnes administrācija neatlaiž iespēju tik ātri izlasīt savus iecienītākos lietotājus un tādējādi ļauj jums atjaunot jūsu profilu. Pēc tam, kad esat piesaistījis taustiņu Saglabāt, jūs redzēsiet informāciju, ka galīgā konta dzēšana parādīsies aptuveni sešus mēnešus. Par

kā man jautāt
Kāpēc tas tiek darīts? Pieņemsim, ka maināt savu prātu. Lai neradītu jaunu profilu, varat vienkārši atjaunot veco profilu.

Kā es varu atkal aktivizēt savu kontu?

Tātad, aiziet pensijā, jūs mainījāt savu prātu. Un tagad, lai vēlreiz padarītu lapu reālu, jums ir nepieciešams:

  1. Iet uz vietni zem reģistrācijas datiem.
  2. Apmeklējiet sadaļu "Izvēlne" - "Iestatījumi".
  3. Atveriet cilni "Konfidencialitāte".
  4. Noņemiet atzīmi no izvēles rūtiņas blakus opcijai "Dzēst manu lapu".
  5. Apsveicam! Tagad jūs varat vēlreiz atbildēt uz saviem draugiem uzdotajiem jautājumiem un lūgt viņus atpakaļ.

Šajā rakstā mēs runājām par to, kādzēst kontu no Q & A pakalpojuma. Kā bija iespējams uzzināt, vietnes vadība dod mums iespēju ilgu laiku domāt par mūsu lēmumu un, ja vēlams, pilnībā atjaunot profilu.

Komentāri (0)
Pievienot komentāru