Kā izdzēst lapu "Kontakti"?

Internets

Dzēst lapu "Kontakti" ir diezgan viegli -jums vienkārši jāzina, kā to izdarīt. Pēc tam, protams, jūs to varat atjaunot vēlāk, nezaudējot uz sienas nevienu ierakstu, ne fotogrāfijas - nekas nemaz! Starp citu, tie, kas nolemj veikt šo soli, gandrīz vienmēr diezgan ātri atgriežas sociālajā tīklā "VKontakte".

Lapas dzēšana ir ļoti vienkārša: izvēlnē "Mani iestatījumi" ir jāpārvieto lapa uz leju, pēdējā rindā ir frāze "Tu vari izdzēst savu lapu". Noklikšķinot uz tā, lietotājs nokļūst izvēlnē, norādot iemeslu, kādēļ viņš vēlas izdzēst lapu "VKontakte". Katrai gaumei ir vairākas iespējas!

Interesanti, ka, izvēloties katru izvēlni nolai komentētu, ka kopā ar paziņojumu par lappuses dzēšanu parādīsies ziņu plūsmā draugiem, parādīsies īss komikss, kuru var aizstāt ar jūsu darba frazes vai pilnībā izdzēst.

Tātad, ja izvēlaties izvēlni "Man ir citsLapa "rāda komentāru, ka profils ir izveidots, lai lietotājam suns, bet tagad pet wised izveidota tā, ka viņš varētu radīt pati sociālo tīklu. Otrā ēdienkarte skaidro lietotāja apkopi, lai tā nevar droši un dzīvot laimīgi, kamēr viņš ir lapa sociālajā tīklā, kā arī vēlas palikt "klibot dārzeņus," veiksmi.

dzēst kontaktpersonu
Trešā izvēle: "Kontakti ir pārāk daudz nepieņemamu materiālu", - izklaidēs noņemtā lietotāja draugus ar ziņojumu, ka viņam tagad ir pietiekami daudz pornogrāfisku un pirātisku materiālu, tāpēc viņam vairs nav vajadzīgs viņa profils sociālajā tīklā. Patiešām, papildus tam, ka "VKontakte" ir viens no populārākajiem soc. tīkliem, tā joprojām ir milzu failu glabātuve. Drošības punkts
ja izdzēšu lapu kontaktpersonā
Dati piedāvā, lai informētu lietotāja draugus, ka viņš dodas pazemē, baidoties no šīs pasaules spēcīgā vajāšanas.

Visbeidzot, vēloties izdzēst lapu "In Contact"ņemot vērā to, ka neviena piezīme par viņu ierakstiem, viņi var atstāt ziņu, ka tikai pāris draugi būs nožēlu par viņu atstāšanu. Šajā gadījumā, izmantojot gadījuma skaitļu ģeneratoru, tiek parādīts vārdu pāri no pieciem pirmā lietotāja draugiem.

kontaktā noņemt lapu
Kā jau minēts iepriekš, lietotājs varatbrīvojoties no lapas, izdzēšot ziņojumu vai izvēloties "Cits iemesls". Tad viņa draugu ziņu plūsmā parādīsies ziņa, ka lietotājs ir nepareizi izdzēsis savu lapu.

Ja izdzēsīsit lapu "Kontakti", tad nevienu nolietotāji vairs nevarēs piekļūt personiskajai informācijai: fotoattēlus, videoklipus, kontaktinformāciju nevar ierakstīt uz sienas. Pārejot uz attālo lapu, lietotāji redzēs ziņojumu, kurā norādīts, ka lietotāja lapa ir izdzēsta un informācija nav pieejama. No visas informācijas, kas parasti satur šāda veida profilu, būs redzams tikai vārds un uzvārds, pat foto tiks aizstāts ar standarta fotoattēlu, kuru arī izmantoja agrāk, kad administrācija bloķēja lietotāju surogātpastu.

Starp citu, tie, kas vēlas dzēst lapu "Bkontakts "ir neredzams, viņi var noņemt izvēles rūtiņu" pastāstīt draugiem "izvēles rūtiņā, un tad jūsu draugu ziņu plūsmā neviens ziņojums netiks parādīts. Iespējams, ka tikai šajā gadījumā būs iespējams uztvert lietotāja lēmumu nopietni.

Komentāri (0)
Pievienot komentāru