Kā izslēgt lenti "Klasesbiedri"

Internets

Lentē "Odnoklassniki" parāda ziņas,atjauninājumus, kā arī visas jūsu draugu darbības. Tas ir katra lietotāja lapā. Un visas jūsu darbības tiek parādītas draugu lapas straumē. Vietne nosaka, ka ikvienai reģistrētajai personai ir jāapzinās visi notikumi un to grupu atjauninājumi, uz kuriem viņš ir ieradies. Šeit jūs redzēsit videoklipus, par kuriem jūs balsojāt, atjauninātos statusus, nesen augšupielādētos fotoattēlus, kā arī tos fotoattēlus, ar kuriem tika izveidota "klase".

Kā atvienot lenti klasesbiedriem
Dažreiz darbības plūsmā tiek parādītas darbībasdraugi, kurus daudzi cilvēki var nepatikt. Viņi arī nevēlas, lai citi zinātu par saviem notikumiem. Tā gadās, ka viņš fotoattēlu vai videoklipu izlases veidā balsos nejauši, un draugi to redzēs, kas lietotājam ne vienmēr ir vēlams. Tāpēc šodien daudziem jautājums par to, kā izslēgt lentu Odnoklassniki, kļūst steidzams.

Gadījumā, ja interneta pieslēguma ātrumspārāk mazs, video, fotoattēli lapā tiks ielādēti ļoti ilgi. Lietotājs nevarēs apskatīt ziņas plūsmā, kā arī to, ko viņš vēlētos redzēt vai lasīt. Tas nav pilnīgi ērti. Nevajadzīgā informācija traucē un piesūc lapu. Visbiežāk lentē parādās nevajadzīga reklāma, piedāvā nopirkt kaut ko vai piedāvāt naudu internetā.

izslēdziet lenti klasesbiedriem
Tādēļ daudzi cilvēki vēlas šo iespēju atspējot "Klases biedri".

Lai atspējotu savu darbības lentu, kas irkas parādās jūsu draugiem, jums jāzina daži principi. Kā atspējot lenti "Klasesbiedri", varat to uzzināt tieši vietnē. Tas ir pietiekami, lai pārietu uz jūsu lapu, dodieties uz iestatījumiem, izvēlieties iespēju mainīt iestatījumus. Atvērtajā logā jums ir jāapstiprina, ka jūs patiešām atvienojat lenti "Klasesbiedri". Tad logā tiks parādīta informācija par brauciena izmaksām un maksājuma uzdevumu. Jā, kamēr šis pakalpojums ir samaksāts. Ja naudas kontā nav pietiekami, jums būs nepieciešams papildināt kontu: nopirkt "Oka" - "Klasesbiedru" valūtu. Pēc maksājuma veikšanas lentu vairs netiks parādītas.

Jūs varat noņemt nevēlamus atjauninājumus no atsevišķa drauga, kurš ne visai augšupielādē

grupu klasesbiedriem
interesantas ziņas vai nepatīkamas bildes. Lai to izdarītu, lenti izvēlieties informāciju par šo personu, augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz krusta un apstipriniet, ka nevēlaties saņemt drauga atjauninājumus. Tagad šīs personas jaunumi jums būs nepieejami.

Dažu bieži lietotu programmu atjauninājumiaicinot spēlēt, rada arī neērtības lietotājiem, savukārt "klasesbiedriem" lentes atspējošana ir pavisam vienkārša, vienkārši noklikšķinot uz krusta. Citas ziņas joprojām būs pieejamas apskatei. Šis pakalpojums ir bez maksas. Lai atgrieztos lentes atgrieztos, jums jāatgriežas pie iestatījumiem un jāatjauno darbības lentes.

Ir vēl viens veids, kā atslēgt lentu"Klasesbiedri." Jums ir jāiet cauri atvienošanas saitei, tad logā, kas parādās lapā, ievadiet pieprasīto informāciju un pēc tam apstipriniet atvienošanas pieprasījumu un samaksājiet par pakalpojumu. Tagad lentes "Klasesbiedri" ir atspējotas.

Komentāri (0)
Pievienot komentāru