Īsi par to, kā izdzēst profilu no "Klasesbiedri" no sava tālruņa

Datori

Tikai daži no mums guess, bet izdzēsīsprofilu sociālajā tīklā var izmantot ne tikai personālo datoru, bet arī ar parasto telefonu, kas ir savienots ar internetu. Šajā rakstā mēs detalizēti aprakstīsim, kā no tālruņa izdzēst profilu no "Klasesbiedriem".

Ievads

kā izdzēst profilu no klasesbiedriem no sava tālruņa

Pirmkārt, jums ir jāsaprot, ka noņemšanalapām ir nepieciešams brīdināt savu vidi, nevis radīt draugiem jāuztraucas. Šis process ir pilnīga informācijas no jums no sociālā tīkla noņemšana. Jūs vairs nevarēsiet pieteikties savā kontā un skatīties videoklipus, likt jūsu patīk, satikt draugus utt. Noklikšķinot uz saites uz attālo profilu, tiks rakstīts, ka tas neeksistē un ka persona ir bloķēta vai izdzēsta.

Ir vērts atzīmēt, ka lapas atsākšanaiespējams, laika posmā līdz 90 dienām pēc tā dzēšanas. Starp citu, daudzi cilvēki tic, ka šajā lietā šāda darbība var tikt veikta tikai uz datora, bet tas ir pilnīgi nepareizi, jo ar to palīdzību tālrunis ir iespējams izdzēst lapu sociālajā tīklā, ātri un droši.

Kā izdzēst profilu no "Klasesbiedriem" no sava tālruņa

Ja jūs to joprojām pieņēmāt, tad vispirms jādomā par to, vai ir vērts darīt un kādas priekšrocības tas jums dos. Ja tam ir nopietni iemesli, izpildiet šos norādījumus:

  • Lejupielādējiet interneta pārlūku savā mobilajā ierīcē. Kas, tas nav svarīgi, galvenais ir tas, ka jūs varat doties tiešsaistē.
  • Pārejiet uz "Klases biedru" oficiālo vietni.
  • Sānos jūs redzēsiet ieejas laukus. Aizpildiet to. Ja jūs neatceraties paroli, noklikšķiniet uz pogas Aizmirsāt paroli un izpildiet norādījumus, kas jums tiks doti.

Tagad jūs esat atnācis uz jūsu lapu Odnoklassniki un jūs varat doties uz galveno daļu:

  • Noklikšķiniet uz OK logo, kas atrodas augšējā kreisajā stūrī.
  • Tiek atvērta sānjosla, kurā jums jānoklikšķina poga "Iet uz pilnas versijas vietni", pēc kuras jūs redzēsiet "Klasesbiedru" standarta skatu.
  • Ritiniet lapu pilnībā. Ir pazīmes, viens no tiem - "Noteikumi", noklikšķiniet uz tā, un gaidīt lapas ielādi.
  • Pirms jums būs noteikumi, kas definē attiecības starp klientu un pašu pakalpojumu "Klasesbiedri", un zem tā būs poga "Atteikties no pakalpojumiem", noklikšķiniet uz tā.
  • Tagad jums tiks lūgts iemesls, kas ietekmēja jūs, tāpēc jūs vēlējāties izdzēst lapu. Tas tiek darīts tā, lai pakalpojums varētu uzlabot savus pakalpojumus, regulāru aptauju.
  • Lai identificētu identitāti, no konta jāievada parole, ievadiet to un noklikšķiniet uz pogas Dzēst.

Kā klasesbiedriem profilu slēgt bez maksas

Tagad jūs zināt, kā noņemt profilu"Klasesbiedri" no tālruņa, un šajā sociālajā tīklā vairs nav lapas. Mēs atgādinām, ka jums ir iespēja atjaunot jūsu lapu laika periodā līdz 90 dienām, pēc kura tas tiks neatgriezeniski dzēsts.

Kā manu profilu aizvērt no tālruņa?

Kā aizvērt atvērto profilu "Klasesbiedri"? Dažos gadījumos tā gadās, ka tālrunis ir instalēta lietojumprogramma ar šo sociālo tīklu, bet jautājums ir nevis par to, kā izdzēst savu lapu, kā arī, lai pasargātu sevi no nevēlamiem paziņām, tas pats trollis, kas vienmēr ņem no cilvēkiem, tikai tāpēc, ka viņi nekas nav jādara. Šajā rokasgrāmatā mēs parādīsim, kā instalēt lietojumprogrammu un aizvērt piekļuvi savai lapai:

  1. Pārejiet uz "Play tirgus" (Android ierīcēm) vai vietnēAppstore (iPhone īpašniekiem), pēc tam meklēšanas joslā ievadiet "Klasesbiedri". Jums tiks piedāvātas dažādas lietojumprogrammu opcijas, taču jums vajadzētu izvēlēties tikai augstāko, ar visaugstāko vērtējumu.
  2. Tagad lejupielādējiet to savā tālrunī. Lejupielāde ir atkarīga no interneta savienojuma kvalitātes, pēc kura sākas lietojumprogrammas instalēšana.
  3. Laist lietojumprogrammu un ievadiet savu lietotājvārdu un paroli laukos, kas ir tieši tādi paši kā jūs ievadījāt vietnē.
  4. Lietojumprogrammā atveriet sadaļu "Iestatījumi", pēc tam - "Profila iestatījumi".
  5. Tajā pašā apakšā būs uzraksts "Aizvērt profilu", kā arī iespēja dzēst lapu.

kā aizvērt atklātu profilu klasesbiedriem

Mēs ceram, ka jūs saprotat, kā aizvērt atvērto profilu Odnoklassniki, un no šī brīža jūs varēsiet nodrošināt savu lapu no nevēlamām acīm vai paziņām.

Daži vārdi par atvērto profilu

Veidojot jaunu lapu, jūsu profiluautomātiski ir atvērta visai pasaulei. Āra profils "Klasesbiedri", rada daudz problēmu: ikviens var redzēt, ko jūs esat abonējis, ko jūs domājat, ir forši, komentējot, ka, kā arī ir pieejami jūsu fotogrāfijas, kas tiek publicēti lapā. Turklāt no "Klasesbiedri" ir elastīga novērtēšanas sistēmu, kas pēc visu veidu troļļiem bieži lieto, un nodot "vienotība", kas annoys daudzi lietotāji. Pēc tam, kad dzirdēja, protams, rodas jautājums: kā slēgt profila sadaļā "Klasesbiedri", (to darīt, diemžēl, nevar būt)? Atbilde ir vienkārša: atveriet savu profilu un noklikšķiniet uz "Aizvērt profilu", un pēc tam rakstīt, ātrumu, un sazināties ar jums būs tikai draugi un ienaidnieki var lūgt tikai draugiem.

atvērt profilu klasesbiedriem

Secinājums

Mēs ceram, ka jūs tagad zināt, kā noņemtno tālruņa "Klasesbiedri" profilu un jūs varat viegli izmantot šos pakalpojumus minētajā sociālajā tīklā. Atcerieties, ka slēgtais profils nodrošina gandrīz pilnīgu anonimitāti, un nevēlamie cilvēki vairs nevar traucēt jums.

Komentāri (0)
Pievienot komentāru